Kloge ord om Ungdomshuset

Lotte Noer har her en fornuftig klumme om debatten-der-ikke-vil-dø: rimeligheden i at give venstreekstremisterne bag Ungdomshuset et nyt gratis hus på skatteborgernes regning.

Der er mange spændende kommentarer, men det mest fornuftige bliver faktisk sagt af Hans Erik Knudsen til allersidst (gengivet her med slåfejl):

Interessant debat. De autonome ER virkelig så dårlige til at argumente som det påstås. Deres påstande er grebet ud af den blå luft, der er hverken hovede eller hale på det, og logikken er slet ikke til stede. Havde de brugt lidt mere tid på skolen end på navlebeskuende mandagsmøder, havde de måske fået lidt udsyn og en horisont der ikke kun begrænsede sig til ren egoisme og xenofobi – angst for alt fremmed.

Fat det, i har ALDRIG ejet det hus. I havde et bevaringsværdigt hus til låns, og i smadrede det totalt, så der kun var nedrivning som mulighed da i blev sat ud ved fogedens og politiets hjælp, ligesom enhver anden der befinder sig uklovligt i en andens ejendom. En enig beslutning taget i alle instanser der har med den slags at gøre.

Gør det slet ikke indtryk at ingen vil have jer som naboer, eller er det bare alle andre der er dumme? Når alle andre er dumme, er det på tide at opsøge et spejl

Hvis man i øvrigt ønsker at følge udviklingen i Nordvest lige nu, hvor borgerne kæmper imod et nyt Ungdomshus på Dortheavej, kan man klikke ind på Expressum.

5 tanker om “Kloge ord om Ungdomshuset”

 1. Kære blogger. Tak for din omtale af ungeren og tak for din støtte.

  Der findes en del myter om det gamle ungdomshus på jagtvej 69. Bl.a. forklarer du en af dem. Det var nemlig dem selv der ikke overholdt vedligeholdelses- og brandtilsyns aftaler, der hurtigt fik huset til at blive en brandfarlig rotterede.

  Nu kan de jo så drage hærgende videre til Nordvestkvarterets flotte kulturhus og omdanne den til en møj-bunke. Kulturhuset består også af en stor glas-facade, som ungdomshusets fond da også på forhånd har afskrevet sig enhvert ansvar for. Men hvorfor skulle de heller ikke det, når de har en kommune der er villige til at betale alt for at gøre dem tilfredse.

  Jeg skal i denne forbindelse gøre opmærksom på, at der er ved at blive arrangeret en demonstration mod ungdomshuset, der vil løbe af stablen den 11 juni (nærmere herom kommer), og alle københavnere skal være velkomne. Det er heldigvis ikke kun Nordvestkvarteret der raser over den her skammelige historie.

 2. Hej Kim.

  Jamen, velbekomme, og selv tak for din indsats mod det her Ungdomshus-vanvid. Jeg kunne sagtens finde på at møde op til jeres demonstration, for jeg mener også at sagen vedrører alle københavnere, og måske også alle danskere – i og med at undgomshusbevægelsen nu kræver (og får) venstreekstremistiske rekrutteringscentraler i flere storbyer.

 3. Du har meget ret. Da det er en overskridelse af demokratisk etiske regler og et klart signal om, at vold betaler sig, så er det absolut en sag for alle danskere. Du er mere end velkommen til at komme til demonstrationen.

 4. Nu har jeg, efter fornøjet læsning af din blog, nok en svag ide om din politiske orientering *G* men er vi ikke bare en anelse firkantede i den uendelige sag om Ungdommen mod Fornuften? For det er jo det egentlige “slag”; Det kan måles rent fysiologisk at teenagere indtil omkring det 20. år primært “tænker” med reptilhjernen – jeg skriver “tænker” for det, der sker i den del af hjernen er mere primal-reaktioner som angst, vrede, lykke osv – og ydermere er hjernen underlagt den massive hormonpåvirkning, kroppen har gang i.. Vi KAN ikke forlange fornuft af disse søde små, men prøve at møde dem der, hvor de er – på deres behov, og vi har for søren vel alle været teenagere og kan ryste på hovedet af os selv idag – men det kan de ikke, når de står midt i det – giv dem dog en nedlagt fabriksbygning som legeplads, giv dem værktøjerne og se, om ikke deres behov kan fremvriste en smule samarbejdsevne i deres unge hjerner.. Husk, vi fuldt udvoksede har evnen til at reflektere oppe i den forreste del af hjernen – det KAN de unge ikke; man beder jo heller ikke en lam om at løbe orienteringsløb.. Og det er én af de bitte små aspekter, vi glemmer i hele politik-cirkuset; der er visse biologiske faktorer, vi er underlagt – som f.eks mht fødevarepolitik: vores overlevelsesinstinkter og behov siger, at vi skal fylde os med fedt og sukker, for der kan komme knappe tider – så har vi fedmeepidemien..jamen hvad med for søren at BEGRÆNSE tilgang til de skadelige elementer, fremfor at forvente at vi hæver os op over vores biologi – jeg mener, SÅ frysetørrede er vi vist ikke endnu..undskyld, bare en lille tankerække fra en af de “røde” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *