To Catch A Dollar

En film om Muhammad Yunus og mikrokredit: To Catch A Dollar. Specifikt om åbningen af Grameen America‘s første afdelinger i Queens, New York. Kan Yunus opnå den samme succes i en højt udviklet økonomi som i Bangladesh? Er det de samme problemer, som fattige i USA møder? Filmen skraber kun lige i overfladen, men giver et spændende blik ind i hvordan finans-entreprenører prøver at hjælpe andre entreprenører. Jeg så den på Georgetown University i DC, hvor Yunus selv introducerede. Han var en ganske ydmyg mand, der ikke rigtig gad fortælle om sig selv – desværre. Han skulle videre til et af sine 15 andre daglige møder. Men sympatisk virkede han, og der var en god diskussion bagefter. 4/6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *