”Det kedeligste her i verden er at spise et æble. Man, hvor jeg hader det. Man skal bare gå der og gnave og der er intet andet man kan tage sig til imens, og alligevel tager det utroligt lang tid, fordi der er så mange små bidder, man skal bide af. Hænderne bliver våde, fordi man vasker æblet før spisningen, og fordi saften flyder af det, og når hænderne er våde, så bliver papiret og computeren våde bagefter, og så skal man igen stå der og tørre med en klud, og det tager en evighed, og i øvrigt bliver man aldrig mæt af sådan et æble. Det er bare en lidt bittersød, tom smag, der umuligt for alvor kan tilfredsstille nogen, slet ikke som en banan eller en burger. Og alligevel føler man at man bør, for det skulle jo være sådan et godt mellemmåltid, et æble, om formiddagen eller eftermiddagen, når man endnu ikke kan spise stort. Fis i en hornlygte! Det er bare frustrerende, et frustrerende mellemmåltid. Pointeløst og besværligt, med små æbleskindstykker i tænderne bagefter (underholdning for tungen resten af dagen). Et æble om dagen holder lægen væk. Så hellere lade doktoren komme på besøg de par gange om året, og holde æblerne på afstand. Føj!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *