Viking Power

Ok, her er så måske verdens sjoveste hjemmeside, Total Viking Power!!! – også omtalt som ‘Det officielle viking-website’, hvordan man så ellers får den titel. Hovedindholdet på sitet er en undersøgelse af hvorfor vikingerne er så vildt seje, og jeg kan med det samme afsløre, at grunden er: de går totalt amok!

Prøv at læse forsiden, og gå så ned i bunden for et billede af sidens bagmand. Prøv også den fantastiske afstemning, bl.a. om hvilke nationer der bør få vikinge-bank, og læs vikinge-romanen “Sværdets Søn”. Vær klar til mindst en times ukontrolleret grineflip. En utrolig sej side, lavet med ægte vikinge-hjerte, og forhåbentligt også et lille glimt i øjet…

Tak til mrandersson

[update, 18. april 2005: Viking Power-hjemmesiden er fup…]

12 tanker om “Viking Power”

  1. Definition, smifintion. Har du slet ikke læst siden? Her står det jo sort på hvidt, at vikinger er meget sejere end ninjaer. Så kan der vist ikke være nogen tvivl.

  2. Jeg går amok flere gange dagligt. Det går altid ud over kopimaskiner, computere, min cykel eller tilfældige døre eller skabslåger i nærheden af mig. Så jeg er nok ikke en rigtig viking.

    Jeg tror heller ikke på Loke, men Thor er sej, for ham er jeg opkaldt efter!

  3. Bare en lille kommentar fra gamle dage:

    Da jeg gik i gymnasiet omkring 1960, (ups!), fik vi en glimrende historieundervisning.

    Lærerinden sagde dog kun kort om vikingerne og deres plyndringstogter – specielt om England:

    “Og her gjorde de det værste, I kan tænke Jer!”

    Det tænkte vi så!

  4. “The ninja, having scared himself, beat his own ass in a paradoxical way.”

    Kan en viking gøre det? Flippe ud på sig selv på paradoksal vis? Jeg tvivler. Det er børnelærdom, at en ninja kan sparke vikingerøv dagen lang uden så meget som at få sved på panden. Dét er ultimate power.

  5. Torben: Du er da næsten allerede viking. Du går da betydeligt mere amok end jeg gør! Du mangler bare lige at svinge slagøksen mod en person der irriterer dig, og så er den hjemme!

    M: Ja, man tænker jo sit…

    Morten: Det lyder kompliceret, det som ninjaen kan der. Men det lyder også temmeligt intellektuelt og fimset! Vikinger tænker ikke i paradokser, de har alt for travlt med at gå amok.

  6. Der er kun en i hele verden, der kan tæske vikinger, så de tuder, og det er ABEKONGEN!!! Hans frække kæp tæsker løs på dem i 1000vis, og selv om der var 100 millioner vikinger i hele verden, ville de ikke kunne klare ABEKONGEN!!!, for han springer højt op i luften og tæsker dem med sin frække kæp, så de tuder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *