Og så de positive sider…

Men før der går selsving i de negative vibrationer omkring shia-ekstremisters dominans i det irakiske parlament, så er der også stor grund til at glæde sig over valget i Irak. Fx det store fremmøde af almindelige irakere, som faktisk virkelig ser ud til at have taget tanken om demokrati og fredelig politisk afgørelse af konflikterne til sig. Vi håber det bedste for dem, og regner med, at dette er en bevægelse, der i sidste ende ikke lader sig stoppe, uanset hvor meget ayatollah-folkene vil ønske at lade denne afstemning blive den sidste (fordi det naturligvis kun er nødvendigt at vælge guds parti én gang). Tjeck i hvert fald Michael Yons blog med mange gode billeder, og husk også feststemningen i Bella Centret:

Brian Berg
(Foto af Brian Berg)

Til slut lige en bredside disrespekt til kommunisterne hos Kommiteen For Et Baath-kontrolleret Irak. Magen til menneskeforagt skal man lede længe efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *