3 tanker om “En reklame”

  1. Var det en god koncert?

    Jeg så Depeche Mode samme aften, og det var en blandet oplevelse. De leverede showet og var meget på, og de spillede en masse af de gode gamle. Faktisk leverede de særligt guf til os gamle fans, da de afslutningsvis spillede nøjagtigt de samme ekstranumre som i fordums tider (Just Can’t Get Enough efterfulgt af Everything Counts) … for efterfølgende at give endnu flere ekstranumre! Minus var dels, at det efter min mening er et amputeret band uden Alan Wilder, som var blevet erstattet af en trommeslager og en anonym pianobokser, dels at publikum op gennem 90’erne har ændret sig fra kategoriske fans til uvidende medløbere, som af uvisse grunde bare skal ind og se et stort navn og en stor stemning. Og der var da masser af stemning. Men mindst lige så mange ret så halvfulde råbehoveder, som mere hørte til i Parken søndag eftermiddag.

  2. Kom aldrig afsted til Köter (så jeg er selv en køter) – og med det du skriver er jeg nu heller ikke så ked af, jeg ikke kom til DM. Lyder som de Parken-koncerter jeg kender. Kan ikke holde det der fadølspublikum ud…

  3. Ja, jeg kendte så ikke den slags koncerter i forvejen, for jeg har altid undgået dem. Nu har jeg med egne øjne set hvorfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *