Hatten af for møgungerne

Jeg synes brugerne fra ungdomshuset er skideirriterende. Faktisk synes jeg, at de er en flok rødfascister, der skulle have bank hele vejen hjem i stedet for at få et nyt hus foræret til gengæld for vold og ballade.

Alligevel: det her er godt nok cool. Modkraft.dk har i samarbejde med Dansk Folkemindesamling (! Hvad i alverden laver de i det selskab?) skabt en platform – et mash-up af Google Maps – hvor forskellige deltagere i demonstrationen den 6. oktober opdaterede live fra begivenheden med tekstbeskeder og billeder. Et unikt eksperiment på dansk grund, så vidt jeg er orienteret og vanvittigt kreativt.

Set på Luftskibet. Mere her.

2 tanker om “Hatten af for møgungerne”

  1. Jeg fulgte med via den side under demoen og kunne bl.a. læse om hvordan en af reporternes veninde måtte løbe med sit to måneder gamle barn for at undgå gasangreb.

    I det øjeblik glemte jeg alt om hvor smart det var med deres system og tænkte: “HVEM FANDEN TAGER EN BABY MED TIL BZ DEMO?!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *