Marketing in a Networked Culture

Interessant indslag fra New Media Days 07: Shawn Gold fra Myspace fortæller om Marketing in a Networked Culture. Hvordan markedsfører man til en generation, der har adgang til alt for meget indhold og egentlig kun er interesserede i sig selv? Kodeordene er identifikation og individualitet.

Den morsomme US Navy undersøgelse, Gold henviser til – der omtaler nutidens unge som “narcissistic praise-junkies” og meget andet ondskabsfuldt – fik bl.a. omtale i Wired her. Hele rapporten kan læses fra dette pdf-link. Bemærk, at der kan være problemer med filen i starte, og at præsentationen i øvrigt ikke er så dum og ‘square’, som den er blevet gjort til i den lidt hånlige omtale, fx i Wired.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *