Stimulus Online

Barack Obama har lovet gennemsigtighed i sin administration. Det lover alle præsidenter, men Obama følger op med – ligesom i sin valgkampagne – at bruge nettet til at dele information. Nu er stimulus-pakken online på www.recovery.gov.

Man kan sige meget negativt om Obamas politik, men han er i det mindste parat til at stille sig selv til ansvar – og stille op til tæsk, hvis hans politik går galt. Nu skal vi lige se, hvor meget information, der rent faktisk kommer på recovery-sitet, og hvor mange feedback-muligheder, man rent faktisk har, men indtil videre er det et prisværdigt initiativ. Obamas økonomiske politik kommer muligvis til at føre til ruin for USA, men i det mindste kæmper han kampen med åben pande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *