Tælleren tæller

Jeg har tilføjet et par gamle tællere til min Sitemeter-tæller, som du kan se nederst i højre hjørne. Det betyder, at jeg tager besøgene fra min www.larshvidberg.dk blog (siden juli 2004) med i regnskabet – det er ca. 46,000 besøg – og besøgene fra whiteberg.wordpress.com – 22,000 besøg. Da jeg også har flyttet arkiverne over til denne side giver det et mere retvisende billede af, hvor mange der har læst – eller kigget på – min blog i de snart 6 år jeg har blogget i wordpressformat, også selvom den har befundet sig på flere forskellige adresser i cyberspace (jeg regner med, at den her holder lang tid endnu).

Det er jo et helt spændende arkiv, der former sig her. Men det var jo også meningen. Jeg håber, at jeg får endnu mere tid til at rette siderne til i fremtiden.

Hele Hvidberg-arkivet online

I løbet af de næste par timer vil jeg lægge alle mine posteringer m.m. fra mit blog-arkiv whiteberg.wordpress.com over på denne blog, whiteberg.dk – jeg vil også flytte et par andre stumper over fra andre steder på nettet, hvor jeg har eksperimenteret med blogging.

Hermed får du samlet alle mine blog-posts helt tilbage fra 2002 og fra mine mange omskiftelige blog-sites. Jeg har været lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle tilrettelægge hele min net-identitet, men da jeg nu også er gået igang med at skrive kommentarer og artikler professionelt for Berlingske Tidende og andre, så har jeg behov for at få det hele samlet.

Hen ad vejen vil de mange kategorier også blive samlet under nogle få, overskuelige overskrifter, og i stedet vil jeg bruge tags til de mere specifikke emner. Bær over med, at højre side af bloggen roder en smule indtil da …

Whiteberg Goes To Washington

I anledning af min rejse til USA – og bare sådan i det hele taget for fornyelsen og layoutets skyld – har jeg åbnet en ny blog: www.whiteberg.dk

Her kan du også allerede nu læse min første klumme for Berlingske Tidende. I USA kommer jeg til at være en del af den roterende klumme USA I DAG, der skal skrive om politik, kultur og meget andet i USA – set fra et dansk perspektiv, der har i hvert fald en fod indenfor. Klummen kan læses i sin helhed her.

Den nye blog betyder også, at jeg sandsynligvis ikke længere vil bruge denne blog. Den vil blive stående som arkiv, og man er stadig velkommen til at kommentere m.m.. Det er dog muligt, at jeg nogle gange vil have behov for at bruge denne blog, men det vil tiden vise. Så slipper du, kære læser, også for hele tiden at skulle se “Guantanamo – sadoxsex og pornofilm” som den mest populære post.

Jeg er ret tilfreds med den nye blog, og layoutet er da også stort set tyvstjålet fra Chris Pearsons neoclassical. Header-billedet skifter, efterhånden som der kommer flere billeder til. Jeg tager naturligvis billederne selv, så evt. ris eller ros skal rettes til yours truly.

Velkommen

Velkommen til Lars Hvidbergs nye blog, whiteberg.dk.

Bloggen er oprettet i forbindelse med Lars Hvidbergs rejse til USA i 2009 – og fordi alle nogle gange har brug for en ny start og et nyt layout.

Fuldt arkiv på Whiteberg’s Digital Memory.

Vestkysten kalder

Jeg kommer til at være væk fra bloggen i halvanden uges tid. I mellemtiden må I meget gerne melde tilbage på, om I kan se bloggen ordentligt – og med hvilken browser!

I don’t get it

Nu har jeg konverteret hele min database til utf8 ved at bruge dette smarte lille plug-in. Det virker fint i Firefox, men fungerer ikke i Internet Explorer. No idea why. Har I ideer, derude?

Update: Fungerer også fint i Opera. Hvorfor er Explorer bare så umulig?

Update, update: Nu har jeg i det mindste fundet ud af, hvad der gør forskellen, nemlig disse to linjer i wp-config filen:

define(‘DB_CHARSET’, ‘utf8’);

define(‘DB_COLLATE’, ”);

Når de er der, ser det fint ud i Firefox, men grimt i Explorer. Når de ikke er der, er det lige omvendt. Hvad i alverden gør jeg så?

My trip to Iran

I will be away for the next two weeks on a trip to Iran. Very exciting! Expect nice pictures when I come back.

You will be able to follow this trip in the Iran april 2007 category.