Annoncering på weblogs

Jeg er begyndt at smide et par Amazon-reklamer ind hist og her for forskellige bøger, spil, film osv. som jeg anbefaler. Hvis du køber en af genstandene gennem mit link får jeg en (lille) provision, som går til at holde sitet kørende og mig til ilden. Jeg skal naturligvis med det samme sige – hvilket burde være klart – at jeg ikke på nogen måde vil lade det jeg skriver påvirke af den mulige indtjening. Der bliver ikke hypet noget her, som ikke fortjener at hypes!

Men egentlig, hvad synes man i blogosfæren om den slags? Erfaringer fra andre sites? Er det generende, utroværdigt, eller tvært imod en god service, når man kan se at Hayeks “Road To Serfdom” kan fås for sølle 9 pund sterling eller deromkring?

Se forsiden, her og her for eksempler.

9 tanker om “Annoncering på weblogs”

 1. Lars, husk at du også kan lave Amazon affiliate links, når du f.eks. omtaler et spil eller en CD. Det er måske lidt mere apropos end de mere vilkårlige reklamer i højre side.

 2. Meget ærede hr. Hvidberg

  Deres dømmekraft dokumenterer De gennem Deres indlæg. Personligt kan jeg ikke gøre brug af Deres rekommandationer, da jeg nødigt lytter til noget som helst, der er frembragt efter 1955, men jeg under Dem af hjertet enhver lille annoncørmønt, der måtte trille i retning af Deres lomme.

  I min hjemstavns avis har vi ingen betænkeligheder ved annoncer. Kondomvulkanisørens budskab lige så god som husdyrslagterens, og den fader, der vil sælge sin 21-årige datter til kirurgiske eksperimenter, skal naturligvis have et medie, hvori tilbudet kan eksponeres.

  Tillad mig herunder at henpege på en enkelt af de eksemplariske annoncer i den nordvestjyske lokalpresse. Jeg kan ikke udlove en 25-øre for hver kunde, henvisningen måtte bringe frem til Klamhuse Kødforsynings dør, men måske lander der en saftig brun gavepølse på hr. Hvidbergs tallerken en af dagene. Flambér den i så fald med petroleum og anret den med en salat af roreskræl og finthakket bølgepap.

  Velbekomme og fremdeles ærbødigste hilsner,

  Deres

  C. Børsting, f. 1909

  http://www.landsbytossen.dk/Kødforsyning.htm

 3. Vi kigger jo forbi fordi vi holder af indholdet.

  Hvad kunne dog få dig til at tro, at vi bedømmer din blog på baggrund af sit ydre. Det er vel indholdet, der tæller 😉 Hvis nogen har bildt dig andet ind, så tar’ de fejl (eller er det mig der har bøffet i socialiceringens magthierarkier).

  Så annoncér du bare derudaf. Så længe, at du ikke ligefrem begynder på de dersens pop-ups og pop-unders, vedbliver jeg med læsningen.

 4. Morten: Ja, jeg havde jo luret den der med at designe links selv. Det er ret smart.

  Hr. Børsting: Tak for opbakningen, og et ønske herfra om at der må være mange aftagere til de fine puddel-kødpølser.

  Nicolai: Tak for de pæne ord, og jeg annoncerer bare løs og lover, at der ikke kommer pop-ups og andet generende pjat.

  Torben: De siger at man kan få op til 10 %, men indtil viderer har jeg ikke tjent noget. Googlelinks giver på en eller anden måde per visning, men der er jeg kontraktuelt bundet til ikke at sige hvor meget det er! (men jeg kan godt sige, at det ikke drejer sig om formuer…)

 5. Helt ved siden af emnet: Jeg ser netop LO-sekretær Harald Børsting i tv, og det får mig til at tænke på, om han er i slægtskab med vor elskede kommentator og journalist Crass. Det skulle vel aldrig være en søn? Fik han ikke lussinger nok i barndommen? Må vi bede om en redegørelse …

 6. Uha, en lille familiefejde! En overløber… jeg troede man skred hårdt ind overfor den slags i Nørre Usseldrup (jeg husker noget med skabsakademikere, der fik deres hus afbrændt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *